Vores første møde med kaniner

I slutningen af februar var vi til kaninsammenkomst.
Der var køb/salg/bytte, udstilling og snik snak og det var sjovt at se hvordan kaninfolket er.
Det er jo en hel ny verden for os, så vi skulle se hvordan det foregik. Vi var begge meget imponerede over kaninernes godmodighed og hvordan de 2 dommere bare kun jonglere rundt med dem og pustede på dem uden de gjorde modstand. Bortset fra nogle Rex-kaniner som ikke helt makkede ret. Men de skulle også have lidt mere temperament end andre kaniner.

Jeg har efterfølgende meldt mig ind i Kaninliv.dk som er et forum hvor man kan blive tilmeldt et slagteforum. Vores plan er nemlig at have slagtekaniner, vi skal bare lige finde en der kan vise os hvordan man håndterer kaninerne under slagtning inden vi selv kaster os ud i det.

Det var nok også derfor vi ikke startede samtale med nogen, da der var ret mange unge piger med deres fine kælekaniner og vi vidste ikke helt hvordan de ville tage det, hvis vi begyndte at snakke om slagtning.
Det er ikke helt nemt at se hvem der har kælekaniner og hvem der har slagtekaniner 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.