Turen gik til Tølløse grusgrav

Vi skulle have noget støbemix til at fundere de nye vægge i huset, og efter et hurtigt kig på prislisten fra Bauhaus blev vi enige om at kigge på alternativer. 1200 kroner for et ton leveret til døren, og vi skal bruge i hvert fald et ton støbemix samt større mængder grus og sand til støbning af selve gulvet og afretning under isoleringen. 

Efter en kort tur på google fandt vi frem til John Ravn’s grusgrav i Tølløse, hvor man kan komme og fylde en trailer med støbemix for sølle 170 kroner – op til 1500kg. Vi valgte dog luxus løsningen og fik en af de hjælpsomme herrer i en gummiged til at drysse det ned i traileren, og så var prisen 210 kroner. En imponerende maskine, der havde en skovl så stor at den kunne rumme en landrover og en skoleklasse på samme tid. Hjem og skovle af traileren – det giver varmen, og tog ikke engang 10 minutter for undertegnede og svogeren.

Grus koster 160 kroner
Stabilgrus koster 210 kroner
begge dele læsset på traileren med gummiged. Man kan endda komme med en trailer fyldt med brokker, så tømmer de traileren for dig for 160 kroner!


Et lille fif til selvbyggeren, er at bruge Aalborg Portlands mængdeberegner.


Så kan man taste ind hvad man skal lave, og så få nogle mængder sat på så man ved hvor mange ture man skal køre til grusgraven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.