Ørnberg Vin – første årgang

Lørdag den 1. Maj 2010 var dagen hvor Ørnberg Vin slog dørene op og bød folk ind til vinsmagning af deres første 2 vine, Jørgen og Paulus.
Ørnberg Vin holder til på Sjællands Odde hvor vinrankerne står på en skråning ned mod Sejerøbugten. De satser kun på hvidvin, da det i følge dem, skulle være nemmere at få en god vin, som man ser i Tyskland som har sammenligneligt klima med Danmark.
Der var rundvisning i vinmarkerne efter vinsmagningen, hvor Anders Ørnberg fortalte om de forskellige sorter og hans daglige arbejde med vinen. Det var utroligt informativt og meget spændende at høre om, både for de helt grønne og for dem der har lidt viden omkring vinavl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.