Basilikum, Butternut squash og rød solsikke

Jeg kunne ikke modstå fristelsen, så jeg har været inde og bestille nogle frø fra Barney.dk i sidste uge!
Det blev til 2 x basilikum, ‘Dark Opal’ og ‘Genovese’. Genovese skulle være sødligere og derfor den bedste til at lave pesto af. Men jeg skal da selvfølgelig prøve at lave en rød pesto af den anden også, det er da klart 🙂

Jeg glæder mig også helt vildt til at skulle lave en sort chilipasta af Black Pearl og Chez. Black + en gul af Golden Cayenne. Indtil videre har jeg farverne til at lave grøn, gul, orange, rød og sort chilipasta. Jeg har faktisk set at man kan få en lys lilla Cayenne, men hvor lilla den faktisk bliver det er jo et godt spørgsmål. Og en hvid habanero, men den bliver nok lige stærk nok, hvis den bliver lavet 100% habanero, og mon den holder den hvide farve.

Udover det bestilte jeg også nogle frø af rød solsikke der skulle blive 2 meter. Jeg har nemlig en rød solsikke men den bliver kun ½ meter høj og jeg vil gerne bruge solsikker som læplanter. Jeg tror det kunne blive helt fantastisk med et 6-8 meter langt læbælte med solsikker i forskellige højder i rødlige og gule farver.
Sidst men ikke mindst er der butternut squash som jeg længe har luret på. Jeg har jo gang i nogle nøgenfrøsgræskar, men da de er fremavlet for nøgenfrøene og ikke kødet, ville jeg gerne have et græskar med godt kød.
Jeg vil egentlig have haft et der kun holde hele vinteren, feks. Blue Hubbard, som også er lidt sjov og troldet at se på, men sådan blev det ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.