Ærter plantes ud

Jeg smed nogle ærter i jorden for lang tid siden som er blevet temmelig lange inde i udestuen, i starten voksede de stille og roligt, men så tog de fart! Så jeg håber de overlever udplantningen selvom den nok er lidt hård.
Jeg har lagt flere ærter i blød som bliver sat imellem de nuværende og så har jeg nogle forspirede der er ca 10 cm høje som også bliver plantet ud. Jeg håber det forlænger sæsonen lidt.
De er blevet plantet ud op ad nogle rester Rio-net fra byggeriet som var 4 meter langer og er blevet bøjet på midten så de er ca. 1,7 m høje.
Jeg plantede purple podded pea og Lille Holger ud.
Jeg fik af vide af en Frøsamler, Ida, at hun havde sået sine ude for 3 uger siden, så jeg er lidt bagud med udplantningen.

Den 17. maj såede jeg vild havrerod, høje solsikker og “Godt og Blandet” hestebønner fra Søren Holt (kun bordeaux) i køkkenhaven.

Den 18. maj såede jeg de sidste frø af Salad Bowl (Netto) udenfor. JEg satte nogle meget røde hvidløg i håb om at de når at blive til bare lidt inden de skal høstes. Jeg plantede 2 x Kinaskokker ud samt en spinat fra Hvidkilde i køkkenhaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.