Så blev der støbt

Lørdag den 22. maj 2010 skete det!

Så sluttede alt det hårde arbejde med at der blev støbt gulv. Det var en sej uge op til, men det lykkedes at få det hele på plads og prøvet varmeslangerne af med vand på inden støbningen. Vi støbte(4 friske mænd) godt og vel 21 kvadratmeter på ca. 5-6 timers samlet arbejde, hertil kommer selvfølgelig tid til øl pauser og spisning. Vi gik i gang ved 9:30 tiden og var færdige med rengøringen ca. 17:30. 


Gulvet fik afslutningsvis presenning over, og blev sprøjtet til med vand for at hjælpe til en langsom hærdning af gulvet. Jo langsommere hærdning, jo stærkere gulv. Dagen derpå blev der igen hældt vand på, og på dag 2 behøvede det kun en lille smule vand. Jeg tror faktisk ikke det behøver at blive vandet mere. Presenningen får lov til at ligge en uge, så burde gulvet godt kunne tåle at komme af med den sidste fugt – og så krydser vi fingre for at der ikke kommer revner i.

Nu bliver det spændende at få lavet vægge, loft og el-installationer.

Gulvet blev holdt vådt i næsten 1 uge efter, men der blev ved en fejl vandet med hanekoldt vand så temperaturen faldt drastisk efter 2.dagen, så hærdningen er nok gået lidt hurtigere end den skulle. Efterfølgende har der være store murbaljer med vand i rummet, så vandet fik rumtemperatur inden det blev sprøjtet ud på gulvet (ved hjælp af en pumpe).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.