Blåbær på vej

Så går der ikke længe før jeg kan høste af ‘Duke‘, jeg var lige ude i dag og plukke de første modne bær.
Egenlig burde jeg klippe alle bærene af så planten samler styrke, her de første par år, men jeg vil gerne høste lidt af dem i år. Duke er generelt en sort man bør tynde ud i da den overproducerer og derved kan grenene knække.
Den smager ikke af meget direkte fra busken, men smagen skulle blive bedre, hvis den ryger et par dage i køleskabet.

Blue Crop er også godt på vej, men ingen blå bær endnu
Goldtraube har ikke haft det helt på toppen, den har været lidt slatten så jeg har haft vandet den, og den har haft lidt visne blade, ved ikke om det er sorten, placeringen eller lige denne plante der er noget galt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.