Kyllinger 4 uger

Så er kyllingerne blevet 4 uger og der er næsten ingen dun tilbage på dem. For en uge siden lukkede vi dem ind til de andre høns ogg det gik fint, men de havde også gået op og ned af hindanden bag et volierenet, så de kunne vænne sig til hinanden.
Vi har lidt problemer med at de 2 store lægger sig under varmelampen om aftenen og de små kyller ligger samlet i en klump i modsatte hjørne, men vi sætter de store op på pinden om aftenen og skubber de andre under lampen, og der bliver de til morgenen efter.

Her er en Orpington, billede taget d. 22/7-2010:

 
Torsdag d. 30/7-2010: Orpingtonerne røg i posen og vejer nu 4,5 kg tilsammen så det vil sige 450 g pr. Orpington.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.