Sejltur

Vi har været ude og sejle med Liva 2 gange nu og begge gange faldt hun i søvn med det samme, så det er dejligt at hun kan slappe af på en båd.

Men på den sidste tur begyndte hun at fryse da vi vendte hjemaf, så hun blev viklet ind i et tæppe. Hun skal ikke stadses ud som en glitter-Chihuahua, men hun skal have et dækken/overtræk/bluse som hun kan bevæge sig i, mens hun er hvalp og stadig ikke har så hårdfør pels/hud.
Jeg har prøvet at klippe et stykke firkantet fleece med 2 huller i til benene, men det ligner en tragt/rør hun løber rundt i og den ser ikke just komfortabel ud. Det var ikke super nemt at måle og prøve den på hunden da hun sov under hele processen 🙂

Så jeg har været inde på bibliotek.dk (fantastisk sted) og finde nogle bøger om tøj til hunde samt ledt lidt på nettet.
På nettet fandt jeg kun opskrifter på engelsk, som var lidt ringe og de fleste var strikkeopskrifter, men man kan få nogle opskrifter på Garnstudio hvis man bare køber garnet hos dem, men der går vel heller ikke meget til en lille Gårdhund.

Af bøger fandt jeg Hundestrik og Canine Couture . Jeg hader at strikke så jeg har spurgt min kære moder og håber hun vil kaste sig ud i det. I Canine Couture er der meget fnidder fnadder som 3 forskellige slags halsbånd, puder, legetøj og måtter, men der er også lidt frakker, så det er egentlig en god allround bøg hvis man skal bruge andet end tøj. Så jeg tror jeg vil give mig i kast med et dækken med en lomme på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.