Høns i haven

Så kom hønsene ud i haven og det gik faktisk rigtig godt. Jeg har ikke øvet så meget med dem ved at lokke dem med kaldelyde eller korn-raslen i en kop, men nu skulle det være. De var nemme at få ind og ud, meget nemmere end de forrige.
Den eneste udfordring var at få Liva til at holde op med at prøve at lege med dem… Hun prøvede at lægge op til leg, men i hønsesprog er det mere en trussel at sænke forkroppen mod jorden, så hønsene truede tilbage, som hun så sikkert troede betød at de også ville lege…
Vi hørte noget puslen bag nogle bundter pil og jeg troede straks det var en mus, så jeg sendte hunden ind, men det viste sig at være større så hun kom farende ud igen, det var et pindsvin! Vi har ikke set skyggen af dem og troede faktisk at de ikke kunne leve her pga alle marker omkring os bliver sprøjtet, men ikke desto mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.