MJ kage

I forbindelse med en Michael Jackson mindefest, The Legends Lives On,  i Amager Bio i lørdags, havde jeg lavet en kage til dem der hjalp til. Rigtig flot arrangement og superseje dansere og sangere de havde fundet.
Kagen var en lys vaniljekage med skildpaddecreme, smurt op med IMBC og overtrukket med Bakels fondant. Pynten er rød og sort royal icing. Det var meningen at jeg skulle lave flooding med MJ logoet, men tiden rendte fra mig, så jeg udfyldte den med det jeg brugte til omridset og glattede det lidt forgæves ud med fingrene. Bagefter kunne jeg godt se jeg nok bare skulle have taget lidt vand på fingrene, så var det nok blevet glat og pænt, men nu blev det lidt mere rustikt.
Min selvtillid kom til gengæld lidt tilbage siden min brors bryllupskage, da det var tør frost udenfor, så jeg havde god tid med sugarpasten, den nåede slet ikke at svede, så det gjorde jeg heller ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.