Hvidløg i jorden i november

Årets efterårshvidløg kom først i jorden for 2-3 uger siden, så jeg er rimelig spændt på hvad det bliver til da det har været hård frost og snevejr, nærmest lige siden.
Jeg har sat 2-3 rækker med store softneck Kina hvidløg fra et minimarked og derefter 2-3 rækker med kæmpe hardneck hvidløg også fra et minimarked. Jeg havde desværre ikke fået noget ud af sidste års høst der var værd at sætte, så nu starter jeg fra nul igen og næste år må jeg bestille nogle flere sorter fra Frøsamlerne.

Jeg håber stadig at de løg som jeg ikke kunne finde pga de visnede ned kommer i igen til foråret, men nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.