Juletid er småkagetid

Weekenden stod på småkagebagning samt oppyntning af stuen.
Indtil videre har jeg bagt: Marcipan biscotti’er med mandler og med valnødder, Madam Mangors jødekager, kakaosnitter, kokossnitter med romglasur samt finsk brød. Jeg laver som regel små portioner så jeg kan prøve så mange nye opskrifter som muligt, det er jo kun en gang om året at jeg slår mig løs i småkageland.
Jeg havde tænkt på at prøve mig ud i vaniljekranse i år, men sætte dem på køl et par timer inden bagningen, det skulle gøre at de ikke flyder ud. Jeg har ikke en kødhakker så det bliver med en kagespøjte.
Udover det har jeg i år tænkt mig at lave et gingerbread/peberkage-hus igen, da sidste års gik lidt galt med beregningerne, så det måtte lappes med skumbananer. 
Jeg vil også prøve at lave en Yule log, hvis vi får en større portion gæster, og så skal vi prøve at lave egg nog.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.