Murertræning

I dag var dagen hvor jeg fik overrakt murerskeen af min mand!
Vi har aftalt at fra nu af, lister vi renoveringsopgaver op + hvem der er ansvarlige for dem, og jeg er forfremmet til mureransvarlig, i hvert fald så længe det er opgaver der ikke skal bruges tvangsblander til.
Der hvor Jacob kan blande en spand skal jeg blande 2, så det tager lidt længere tid at blande for det er saft susemig tungt, men derfra er der ikke den store tidsforskel, og der har jeg lidt erfaring med royal icing og smørcreme 🙂
Jeg kunne slet ikke vente med at komme i gang, så i dag jeg har fået støbt en kant op mod noget nedbrudt betongulv samt en spalte foran en midlerttidig dør.
Det er begge midlertidige støbninger som ikke behøver at være pæne da de skal brækkes op igen, så det var en perfekt mulighed for at få lidt fornemmelse med mørtel og murske.
Jeg glæder mig allerede til næste mureropgave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.