Nøgenfrøsgræskar

Jeg købte nøgle nøgenfrøs græskarfrø (Gleisdorfer Ölkürbis) og såede i sommers og der kom 3 store fine græskar ud af 2 planter, jeg tror der ville have været flere hvis jeg havde vandet da det var en tør sommer.
Anyway, jeg har nu fået udskrabet frøene, men den ene bukkede under for frosten efter høst, da frosten overraskede mig så den var pivfrossen da jeg huggede mig derind og frøene var bløde og lugtede rådne så det blev desværre kun til 2, men det er også fint nok for mig 🙂
Udbyttet blev:
220 g frø fra 6 kg græskar
110 g frø fra 3,8 kg græskar

Jeg har gemt lidt frø til at så og så kom resten af frøene i rugbrødsdejen.
Det var nogle rigtig flotte store og fede frø, mums!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.