Æggeretter

Eftersom vores “gamle” høns er begyndt at lægge æg + de nye, får vi nu 3-5 æg om dagen. Det er temmelig mange æg om dagen og jeg er gået lidt i tænkeboks, for at finde nogle gode æggeretter så vi kan komme igennem dem. Vi giver en bakke væk i ny og næ, for jeg tror næppe det er sundt at spise så mange æg om dagen.
Jeg har eksperimenteret med lidt forskellige slags æggekager/omeletter med fyld, tærter, æggesalater, spejlæg og pocheret æg.
En anden god ret er Nasi Goreng, som er en ret lavet af risrester, grøntsager og en omelet der er skåret i strimler.
Fælles for dem alle er at man ikke behøver kød, så vi har sparet en del penge og vi har samtidig fået det protein vi skal have.
Når det kommer til desserter, har jeg prøvet mig ud i en Creme Caramel, eller karamelrand, som blev ret vellykket, og der går nok ikke længe før jeg laver et  batch brownies, da der skal mange æg til i forhold til en almindelig kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.