1. udgravning er færdig

Vi har knoklet på i hverdagsaftnerne og i weekenden (på nær 2 dage med fødselsdage) og det har resulteret i at vi allerede har drækket gulvet op i vaskerummet, kørt brokkerne på genbrugspladsen og gravet færdigt.
Vi havde ikke regnet med det ville gå så hurtigt, så nu er vii gået lidt i tænkeboks igen,da vi ikke kan grave ud til kloakrørene udenfor endnu pga. frost i jorden, så vi har ikke helt lst til at rive badeværelset ned endnu hvis vi ikke kan sætte et nyt op på grund af frost.
Vi vil så småt gå videre og pakke badeværelset ned. Så må vi vente og se, om vejrguderne tilsmiler os.
Hunden vil også meget gerne hjælpe til med at grave…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.