Fremtidige chiliplaner

Jeg har de sidste mange år, trods manglende have/drvhus, dyrket chili. Det har været en udfordring da jeg ikke har haft ekstra lys her i de mørke måneder, så planterne har altid været lange og ranglede og ikke givet særlig godt. Faktisk i sådan en grad at jeg i år har besluttet mig for at droppe at så dem selv i år.
Min svigerinde høstede flere chilier på en plante sidste år, end hvad jeg nærmest har høstet i alt sidste år. 
Så i år vil jeg købe planterne når det naturlige lys er til det, og næste år håber jeg at have fået købt nogle LED-pærer så jeg kan så igen. For der er ikke noget bedre end at se de første spirer i januar/februar!

Her i vintertiden må vi nøjes med de eddikesure jalapeños. Jacob har lige fået 1,8 kg af slagsen og de udløber i juni 2011….

0 Replies to “Fremtidige chiliplaner”

 1. Hej Didde.

  Som du ved er jeg glad for mit LED lys.Mine chilier er nu så store, at jeg har flyttet dem i
  vinduskarmene. Det ser ud til, at de er så kraftige, at de kan klare sig uden LED lys.
  LED lyset bruger jeg til tomatplanter, artiskok og aubergine.

 2. Hej Orla,

  Jeg er lidt lokket af det LED lys, og jeg overvejer stadig om jeg ikke skulle få gjort noget ved det i år, men med al ombygningen ved jeg ikke hvor opstillingen skal stå og det ene og det andet…

 3. Hej Didde
  Jeg har også LED lys, og det gør altså bare underværker for planterne. De bliver ikke så ranglede, og så kan man komme i gang lidt før, hvilket er rigtig godt, specielt når det gælder Chili.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.