Hunden på arbejde

Vi er ved at rydde foran huset, pga. alle de store buske har rødder der slår ind i fundamentet, nogle af dem er slået hele vejen igennem og ind i huset (under gulvet).
Så nu skal de fjernes og der skal plantes noget nyt foran. 
Jeg har jo planer om en lang lavendelhæk samt stokroser, og ind imellem det hele skal der være nogle forårsbebudere. Jeg har være inde i dybe krat og grave vintergækker op og flyttet dem ud foran.
I dag indså jeg så, at det var smart at jeg har lært hunden at grave på kommando, så hun kom i arbejde og forgravede hullerne til vintergækkernes nye placering, og hun var ellevild med det. Så hun kan andet end at grave efter mus.

Og efter en lang dags arbejde er det godt at kunne putte sig lidt i dynerne.

0 Replies to “Hunden på arbejde”

  1. Hej Didde.

    Det er svært at stå for de hundeøjne. Er imponeret over at du har lært den at grave på komnando. Min graver også gerne, men kun hvor den ikke skal. Den tror ikke,at jeg kan se den, hvis den er bag en busk, selvom det regner med jord ud over græsplænen.

  2. Hun er en være puttehøne:)
    Det kom sig egentlig af at jeg ville kunne dirigere hende til at grave efter mus, så hver gang hun gik i selvsving i et musehul, sagde jeg "Grav" og roste hende bagefter, så hun gjorde selv handlingen og så koblede jeg kommandoen på bagefter.
    Efter et eller andet stykke tid pegede jeg på jorden og sagde "Grav" og så gik hun i gang selvom der ikke lugter af mus.
    Hun har 2-3 musehuller hun gerne må grave i, selvom musene er forsvundet for længst, og det hjælper på at hun ikke starter nye huller så ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.