Skrukke Orpingtoner

Forårsskrukke Orpingtoner
Så skal vi snart have gang i lidt forårskyllinger.
2 af de 4 Orpingtoner bliver liggende indenfor og har gjort det de sidste 4-5 dage. Jeg tror de er ved at være godt skrukke og jeg flytter dem snart over i et skrukhus med nogle snydeæg, for at se om de vil lade sig skille fra flokken.
De ligger og smågokker og når jeg stikker hånden ned til dem, kurrer de som duer og fjerene er helt rejste.
Jeg har sat hønseringe på de 4, så jeg ved at det er de samme der ligger skruk og at de ikke skiftes, så det er højre lilla og venstre lilla der ligger der nu.

Hane, daggamle kyllinger eller rugeæg
Jeg har været inde og kigge på dba.dk og Fjerkræsforummet, men jeg skal køre lidt langt efter daggamle kyllinger og rugeæg. Og de fleste er æglægningshøns og dværgracer. Man kan selvfølgelig få sendt rugeæg, men det er lidt dyrt når man ikke skal have så mange + det er en hård fornøjelse for æggene.
Så jeg tænker lidt at vi måske skal købe en hane i stedet, så kan vi prøve en masse, men det skal være en størrelse som ikke maser de små silker og stadig kan komme på ryggen af Orpingtonerne. Jeg er mest til de daggamle kyller, selvom det er en dyrere løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.