De første asparges

Så er de første asparges på vej op, jeg synes de kommer lidt senere i år, i forhold til de blomster der er kommet op, men det er nok det sommerlige vejr der spiller mig et puds.
Det ser lidt tyndt ud det der kommer op, jeg tror de skal have et skud dyregødning inden næste forår.
Jeg var på planteskole i dag og købe lidt udplantningsplanter til køkkenhaven og der havde de udplantningsklar aspargesplanter! Og det skulle være kæmpe asparges fra en landmand ved Lammefjorden, jeg smagte nogle på Roskilde dyrskue sidste år og de var suverænt gode og ikke trævlede overhovedet, trods deres størrelse.

Dem er jeg spændt på, nu skal vi bare have udvalgt et godt sted til dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.