Maranhane

Så har vi fået en ny hane (25/4-2011), en smuk Maran hane, fra juni 2010.

Hønsene var MEGET nysgerrige på hvad jeg havde sat ind i huset

Han er en ordenlig krabat og jeg vil nødig komme i hans sorte bog. Men han virker nu meget fredelig og der gik ikke længe før han sprang på damerne, han er helt klart mest glad for min yndlingshøne, pudsigt nok. Det er hende der altid får sneget sig ud af gården og løber os i møde når vi stiger ud af bilen og som altid skal hen og se hvad vi mon spiser når vi sidder i haven. 

I bad med 2 Orpington høns 😉

Jacob fandt så også ud af hvorfor vi ikke fik så mange æg på det seneste (inden hanen kom). Hende der hopper ud har fundet sig et hyggeskjul, hvor hun har lagt æg i temmelig noget tid, der var 9 æg. Det er der hvor der bor et pindsvin, gad vide hvad den har tænkt….

Hønseskjul i pindsvinebo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.