Lavendelstiklinger omplantes

Efter stor succes med lavendelstiklingerne i det tidlige forår (se her hvordan), har jeg masser af udplantningslavendler. 
Tidligere så 56 ud til at klare den, men det blev kun til 49 ud af 62, men det er stadig langt over min forventning, det er næsten 80%!
Jeg har valgt at potte de fleste om, så de står i hver deres potte og nippet toppen af de lange ranglede. Da jeg ikke havde mere plads på plantebordet til potter, satte jeg de sidste 12 jeg havde direkte i jorden, selvom de nok har bedst af at blive beskyttet den første tid.
Men jeg er alligevel spændt på hvordan de klarer sig.

Lavendler før ompotning
Rodnet på lavendelstikling

0 Replies to “Lavendelstiklinger omplantes”

  1. Hej Didde det ser jo helt godt ud med dine lavendelstiklinger, tror nu nok de fleste af de 12 på friland skal klare sig lavendel er rimelig hårdfør.
    Jeg takker for tilbudet om materiale til buksbomstiklinger, men jeg har måtte bide i det sure æble og købe nogle planter der allerede har lidt højde, ellers ville der gå for lang tid før det så ud af noget. Men jeg laver dog stadig planter selv, men du har jo rigeligt til et mindre parterre selv.
    Henrik

  2. Oui oui 🙂 Vi har nok til hele vejen, tror jeg 🙂
    Jeg er glad for du har tiltro til lavendlerne, de ser heller ikke ud til at være påvirket endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.