Loftplader sat op

I pinsen var min far på besøg og hjælpe med at få revet entréloftet ned og sat skelettet op til det nye loft, så vi hurtigst muligt kunne få lukket loftet af igen.
Om natten er der nemlig lige så koldt på loftet som der er udenfor og det samme om dagen, og i pinsen og op til var der nogle varme dage. På badeværelset havde vi monteret halvdelen af gipsen, men der er væggen lavet så vi kan lukke af, og der opdagede vi hvor hurtigt temperaturen udligner sig, så vi ville have loftet i entréen sat op igen hurtigst muligt. Især fordi vi ikke har døre i kontor og soveværelse så det ville blive lige så varme/kolde.
Om søndagen kom min far så, og vi fik revet det gamle ned og fik bygget loftskelettet op, samt vangerne til forskalningen, så vi var begge to glade julegrise om aftenen over at have nået så langt, men dagen efter fik jeg feber og har ligget ned i over en uge. 
Så loftprojektet blev rykket lidt, men i wekenden kom det op, både i bad og i entré.

Gipsbeklædning
I bad skal/er der sat 15 mm fibergips, både på vægge og loft.
I entré skal/er der sat dobbeltlag af 13 mm alm. gipsplader i loftet (lige nu er der kun et enkelt lag) og på væggene er der sat det samme, men i øverste halvdel er der sat 13 mm fibergips som bagerste del. Dette gjorde vi udelukkende fordi de var nedsat i pris pga. småskader, men faktisk var billigere end alm. gipsplader, og så er de stærkere, når der skal hænges ting op på væggene.

Loftet tages nedLoftskelet byggesEntréen mod badeværelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.