Broccoli og hvidløg fra haven

Forleden da jeg lavede sommerkanin-retten, brugte jeg broccoli og hvidløg fra haven.
Men jeg er lidt usikker på om vi har passet broccolien ordenligt eller den bare ikke giver lige så godt som de broccoli som man køber i butikkerne.
Fælles for alle toppene er at de ikke er mere end 10 cm i diameter, men planterne er højere end til knæet. En af dem var sprunget ud, og jeg kunne se de andre var lige på vej da jeg høstede dem, så jeg regner ikke med at de bliver større. Og jeg regner heller ikke med at de sætter flere blomster. Måske skulle de have haft et ordenligt skud gødning, det er jo en kålplante, så de forbruger meget energi…
Broccoli og hvidløgs-høst
Hvidløgene ser ikke ud af meget over jorden, så jeg troede egenlig at de ikke var blevet til så meget, men jeg gravede en lille en op, og den var en rigtig fin størrelse, trods jeg valgte en lille en, så dem glæder jeg mig til vi skal høste. 
Der har også været godt med regn i år indtil videre, og når der ikke har været, har de fået lidt fra vandslangen. 
Jeg tror jeg vil tage nogle løbende i år ind til den store høst, det nænnede jeg ikke sidste år, men i år har vi forhåbenligt rigelige mængder til det.
Wet garlic, som briterne kalder det

Knassprøde hvidløgsfed