Bakkeholder med broderi

Jeg lavede for et par år siden en bakkeholder, som kan hænge på væggen.
En bakke eller brødskærebræt vil jeg helst have lige ved hånden, især bakken for ellers får jeg den ikke brugt, det er nok en vanesag.
Broderiet er et korsstingsbroderi af citronverbena, dengang havde jeg endnu ikke smagt eller duftet til den, men den minder mig om Miss Beadle fra Lille hus på prærien, hun havde en parfume der duftede af Lemon Verbena.

Øjerne er presenningringe fra Biltema, hvis du alligevel skal købe presseningringe, så køb dem fra Biltema med tang og ikke dem fra Harald Nyborg, man skal hamre fast, de vil stort set altid blive skæve.

Syet bakkeholder med korstingsbroderi

Citron verbena broderi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.