Maraner 3 måneder

Ud af de 4 kylllinger som overlevede ræven, har vi nu kun de 2 maraner tilbage, da de 2 Scan Labeller er blevet slagtet.
De er nu 3½ måned gamle og en flot størrelse, indenfor de sidste 2 uger synes jeg at de er gået fra kyllinger til små høns, de har vokset lidt i volumen og får lov at komme tættere på de andre når jeg kaster korn.
Jeg tror de begge er høner, da de var sene til at udvikle halen, kammen og hageflapperne, men det er altid lidt sværre når man ikke har en af hvert køn som man kan sammenligne med. Men når man tænker på hvor store hageflapper og kam Maran hanerne har, så tror jeg næppe at de er haner, når de nu er 3½ måned og kammen stadig er blegfesen.
Så hvis vi er heldige kommer der chokoladefarvede æg i vores sommerferie, for de fylder 4 måneder d. 7/8-2011.

Maraner ~3 mdr. (billede taget 15/7-2011)

 

Maraner ~3½ mdr. (billede taget 26/7-2011)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.