Ny hoveddør

Så kom den længe ventede hoveddør! En hoveddør tager omkring 2 måneder at lave, fra bestilling til levering og vores kom som planlagt i uge 42. Så vi tog et par fridage for at klargøre og isætte døren.
Hvad vi ikke havde tænkt ind i planen, var at den vejer temmelig meget, så meget at jeg ikke engang kunne løfte den fra jorden i den ene side. Det fandt vi så ud af da hullet var lavet og klar til at få døren i, for fragtmanden hjalp Jacob ind med den, så vi havde ikke flyttet på den.

Heldigvis kunne min far komme forbi efter han havde været på jagt, så han hjalp med at få døren sat i. Det har givet så meget lys i entréen og det er rigtig dejligt at kunne bruge den udgang igen.
I forgårs satte vi væv op på det sidste væg og loft og i morgen/fredag går vi så i gang med at male. Når det er gjort, kan jeg lægge de sidste fliser og vi kan begynde at lave entrébordet.

Hoveddør leveres til døren

Der bankes ud, mures op og pudses og så skal det hærde 1 døgn
Døren bliver sat ind med kiler
Dejlig lys entré med ny hoveddør

0 Replies to “Ny hoveddør”

 1. Sådan en ordentlig dør pynter altid, og jeg kunne forestille mig det ikke er sjovt at efterlade huset uden….Flot som det skrider frem med jeres omfattende renovering, respekt.
  Henrik

 2. Hej Henrik,

  Tak, det er også hårdt til tider, mest mentalt, men vi er så glade for det vi har fået lavet og vi glæder os så meget til at få entréen færdig 🙂
  Nej, det er ikke sjovt at skulle afsted fra huset uden en dør, men vi var hjemme hele tiden, så det værste var faktisk at der var nattefrost.
  Så det var virkelig koldt de 2 nætter, selvom det hjalp at Jacob smed nogle vintermåtter på efter den første nat.

  Didde

 3. Hej Anders,

  "Odden 2", tja det kan man vel godt sige, men måske nærmere Mini-Odden, vores hus er ikke så stort som mine forældres. I skal være velkomne til at lægge vejen forbi, selvom at haven er ved at blive lidt trist at se på 🙂

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.