Efterårsæg

Vores Maran/Orpington blandinger som vi er begyndt at slagte af (der var 5 som udgangspunkt) har lige startet æglægning, her sidst på sæsonen. Jeg er lidt spændt på om hvor lang tid de vil lægge nu hvor dagene bliver kortere og kortere. Men det er første gang at vores høns er startet æglægning efter 20 uger, jeg synes altid de venter til de er 6 mdr., så det er meget godt. Selvom jeg synes det er lidt sværre og slagte høns der giver æg, selvom vi ikke har brug for alle de æg.

De mørkebrune æg er fra Maranerne, de lysebrune er fra Isa-hønsene og de grønne er fra grünlæggeren
Vores grünlægger der lægger grønne æg
Til venstre: Maran, midt: Maran/Orpington, Højre: Orpingtonfarvet

5 mdr. gamle Orpington/Maran blandinger

0 Replies to “Efterårsæg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.