Æblesnaps klar til julefrokost

Sidste sommer i juli satte jeg en flaske hen over et lille Guldborg æble som i løbet af sommeren voksede sig så stort at man ikke kunne få æblet ud af flasken i hel tilstand (se blogindlæg).
Ved høst tid først i september 2010 plukkede jeg æblet i flasken og overhældte det med klar snaps. Det blev sat ind i skabet og der har det stået og trukket i nu 1 års tid.
Æblet er efterhånden blevet helt brunt og ikke så charmerende at kigge på, men det er lidt sjovt at man faktisk kan hælde af flasken ude æblet falder ud, det svømmer bare rundt derinde.

Planen er at den skal på bordet til julefrokosten, for vi drikker ikke snaps til daglig, de ryger kun ned til jule- og påskefrokoster.

Modent æble i flaske
Æblesnaps klar til indtagelse

0 Replies to “Æblesnaps klar til julefrokost”

  1. JEg ved ikke om det er dybt nødvendigt, jeg fandt idéen på nettet og der stod 1 år, men man kan nok godt nøjes med mindre, så den f.eks. er klar til påskefrokosten 🙂

    Didde

  2. Jeg skal prøve at huske det 🙂
    Den smagte desværre ikke så godt da jeg har brugt en billig flaske sprit, så den smagte mest af hårlak med et pift af æble. Så det må jeg gøre om til sommer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.