Juledekorationer 2011

I år har jeg været i noget bedre tid end jeg plejer, både med vinteren og julen.
Det eneste jeg mangler i haven, som er lidt kritisk, er at få klippet nogle af buskene og hækkene, så sneen ikke ødelægger dem. Men der er ryddet op og alt er fjernet fra græsplænen (og den er slået omsider), så det ikke forsvinder helt i sneen, eller rådner når det bliver plaskevejr.
Jeg har også være på genbrugspladsen med en masse ting der stod på gårdspladsen og jeg mangler kun at skille en ødelagt løbegård fra hinanden, så den kan blive kørt afsted.

Juledekorationsweekend
I weekenden har jeg været inde hos naboen og klippe lidt ædelgran og i vores egen have har jeg klippet buksbom, thuja og kristjørn. Desuden var jeg ude og finde rødel-‘kogler’, lærkekogler, mos, efeu, ahorn og valnødder.
Jeg har lavet en adventsdekoration i en sættekasse hvor der er malet tallene 1-4 på, en alm. dekoration med et stort rødt lys og en dekoration til fyrfadslys.
Vi tænder lys hver dag, så det er meget rart at kunne skifte dem ud.
Jeg har bundet en krans af kaninernes halm (den ubrugte selvfølgelig…) som jeg har bundet ædelgran, thuja og buksbom på. Den skal hænge på døren, jeg skal bare lige have fundet et bånd og lidt stads og hænge på.
Sidste år bandt jeg bær fra haven på, men den holdte kun en uge, så havde fuglene spist dem.

Så er vi klar til første søndag i advent!

Juledekoration med fyrfadslys
Årets adventsdekoration
Upyntet dørkrans