Funktionsdygtigt badeværelse

Så skete det! Vi har nu både et toilet, et bad (godt nok uden badeforhæng) og en håndvask med vand i badeværelset!
Vi har knoklet derudaf i december for at få så meget så muligt færdigt, da vi gerne vil være færdige inden årsskiftet, så vi kan nå at slappe lidt af inden vi skal i gang igen til foråret.
I løbet af ugen har jeg fået fuget bademøblet, grundet og malet det hvidt på alle synlige flader, Jacob har fået fuget det med silikone og sat hylder i. I går har Jacob knoklet med det sidste for at få sat håndvasken i og sat vandet til.
Hjemmebygget badmøbel med klinker
Det er helt spøjst ikke at skulle ud i køkkenet og vaske hænder, jeg har taget mig selv i at være på vej ud i køkkenet for at vaske hænder. 
Men allerede nu er vi begyndt at gå ud i badeværelset for at vaske hænder, for der er tryk på den varme hane og det er der ikke været i køkkenet, så der kommer kun en tynd stråle. Så det er en sand fornøjelse at vaske hænder på under 1 minut.
Nu mangler vi (i badeværelset) at finde en badeforhængsstang i kvartcirkel der er til at betale, et forhæng, gardinstang+stof til badmøblet, gerichter om døren samt at finde håndklædeknopper og toiletrulleholder.
Vi har haft lidt svært ved at finde det sidstnævnte i butikkerne, fordi alting skal være så moderne og kantet. Vi ville gerne have noget mere landligt, med lidt flere detaljer, så lige nu er jeg på jagt på netbutikkerne.