Solrig decemberweekend

Haven er jo ved at være noget trist at se på, men nu hvor vi har ryddet lidt op hjælper det lidt på det, selvom vejret kan være lidt gråt. I weekenden havde vi sol og blå himmel, så det lagde virkelig op til en havetur, selvom det var hamrende koldt.
Mobil hønsegård
For nogle år siden startede vi på at bygge et stort mobilbur som vi kunne flytte rundt på grunden, og som kunne holde et lille hold høns, så man evt. kunne have en ekstra hane eller bare til kyllinger. Men den tegning vi havde fundet, var nok mere teoretisk, for da Jacob var ved at bygge den færdig, kunne vi godt mærke at den ikke lige var til at flytte for 1 person. Den er enormt tung og klodset at flytte på og efter vi har haft ræven forbi, skulle der også monteres strømhegn på den. Jeg nåede at male den, men da den ikke blev lukket ordenligt af sidste vinter, blev den plaskvåd indeni og nogle af brædderne skulle skiftes pga skimmel.
Vores mobile ‘Chicken tractor’ under destruktion
Så nu tog vi beslutning om at den skulle skilles ad, det er altid lidt smådeprimerende at skulle opgive et projekt man har knoklet på, men når beslutningen er taget, er det rart at få afsluttet en dårlig samvittighed. Så nu har vi gemt hvad vi kan genbruge og resten er kørt på genbrugen.
Nyopgravede kartofler
I køkkenhaven strutter grønkålen af sundhed og der er en del porrer, godt nok lidt tynde og med blomst, men det er noget vi kan have glæde af her i vinteren.
For sjov skyld ville vi lige se om der var flere kartofler i jorden eller om de var rådnet op. Men det var fine og sprøde, så vi kunne få nyopgravede kartofler til aftensmaden, det var så lækkert!
Nyopgravede kartofler i december

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.