Æsker

Som evt. inspiration til andre æskemagere har jeg fundet nogle af mine gamle æsker frem, jeg har lavet efter bogbindermetoden. 

Jeg holder meget af at lave æsker, da man kan designe den lige til det formål man skal bruge den til og lige det mål som man har brug for. Og så er det bare en hyggelig kreativ hobby.

Æske med Italien som iris folding på låget
Æske til sytråd i 2 etager

Åben æske til tebreve til gæster
8-kantet æske til blandede perler med en perlehane på låget

Æske til serviet decoupage
Æske til skårede teposer til teposefoldning

Æske til kortspil med en fuchsia i iris folding på toppen

Kortæsken med plads til 2 sæt kort

0 Replies to “Æsker”

 1. Det ser ud til at være en meget spændende og nyttig hobby. Man kan altid bruge æsker og specielt hvis de er tilpasset de enkelte formål. Det ville jeg gerne lære en dag.

 2. Sikke mange flotte æsker!

  Skal hilse og sige fra Frøskuffen og sige, at der må være et eller andet galt med dine indstillinger, for hun har ikke kunnet kommentere dine indlæg i rigtig lang tid..

 3. Mange tak skal i have!
  Christina: man kan låne bøger på biblioteket om emnet og ellers kan jeg godt vise dig det hvis vi en dag laver en selvforsynerdag måske 🙂 jeg vil nemlig meget gerne lære noget mere om råuld og dens egenskaber.
  Jeg forstår ilke at frøskuffen ikke kan skrive, jeg kan ikke se noget forkert i indstillingerne… Kan hun skrive hvis hun vælger "navn og webadresse"?

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.