Tørret brød til dyrene

Selvom jeg synes vi er gode til at få spist det meste brød op, sker det ofte at der er 2 skiver tilbage i brødet, som man ikke når at få spist inden det bliver tørt og kedeligt. før i tiden lavede jeg det om til rasp men jeg har brændt min foodprocessor af , så indtil jeg får et nyt køkken, ryger de allesammen til dyrene.
Brød til tørre
Jeg er begyndt at tørre stumperne helt op før jeg giver dem til kaninerne, da de kun spiser den tørre del og venter med midten i et par dage.
Jeg har fundet en tørrebakke i afbarket pileflet på et loppemarked, som er rigtig god til at tørre på så det går hurtigt og der er god ventilation. 
Og her den ene dag tabte jeg en stump brød der var tørret, som hunden nærmest greb i luften og løb glad afsted med. Hun er ellers blevet tilbudt frisk brød, men er ikke så interesseret hvis der ikke er smør eller leverpostej på. Men hun er fuldstændig rundt på gulvet over tørret brød, men det skal være knastørt.

Så det er en nem og billig godbid, og de holder sig næsten uendeligt i en lufttæt beholder.

0 Replies to “Tørret brød til dyrene”

 1. Note fra en "lurer", der er meget glad for din blog. Vi lever meget parallelet, skønt jeg er nogle år ældre, og har børn, der i parantes bemærket også kan finde på at spise de tørrede brødstumper. Foodprocessorer kan ikke klare brødstumper, men det kan en gammeldags kødhakker, der kan købes billigt i en genbrugsforretning – den kan også hakke alt andet muligt og umuligt, og så brugen den ingen strøm 😉

 2. Hej!
  Jeg må huske det med børnene, haha!
  God idé med kødhakkeren, endnu et plus på listen for at jeg skal købe en til mit nye køkken!
  JEg plejede at køre brødet i foodprocessoren inden det blev hårdt og så bredte jeg krummerne ud til tørring, en til gang i foodprocessoren og så var der rasp, men det er da helt klart at foretrække hvos man kan gøre det let uden brug af strøm!
  Dejligt at høre at man ikke er alene om det, nogen gange kan man godt føle sig lidt som en tosse 😉

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.