Bukseben til strikketøj

Til min mors fødselsdag havde jeg syet hende en taske ud af et bukseben fra et par af Jacobs bukser der var revnede. Min mor har altid sit strikketøj i en lille plasticpose, så jeg tænkte at hun kunne bruge en lidt mindre mulepose. Jeg har valgt at klippe en lille strimmel med fra den anden side, så man udnytter lynlåsen, så man faktisk kan lyne posen halvt op. Så kan man nemmere se hvad der er i bunden og tage skrøbelige ting op af posen. Udover det er der en baglomme og en sidelomme på, som hun kan komme et par læse briller, hæklenåle, cigaretter i, så hun har det hele med når hun skal ud til veninderne el. familien, på gården, i toget, på færgen eller hvor hun nu skal hen.

Strikketøjstaske af cowboybukser

Når man syr jeans om, finder man hurtigt ud af de ikke er så symmetriske som man tror, så det kræver lidt justering og fantasi til hvordan man lige skal klippe og sy den sammen for at så en firkantet pose. Men det gode er at der er så mange detaljer og folder, så man ser ikke små skævheder og når der først er noget i posen, bliver den alligevel deform at se på.
Hanken er lavet af den nederste del af buksebenet, så jeg har stadig det andet bukseben til at lave noget andet af.

Klip over ved skridtet, men lad der være lidt stof på lynlåsen

Klip til en passende længde og juster så den bliver nogenlunde firkantet

0 Replies to “Bukseben til strikketøj”

  1. Velbekomme, min mor er meget glad for sin, især at lynlåsen virker, nu hvor hendes strikketøj er ved at være færdigt, så er det nemmere at få ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.