Æske til DMC broderigarn

For at alt mit broderigarn ikke lå og flød i poser diverse steder, havde jeg brug for en bedre opbevaring af dem. Så jeg lavede en æske med 3 rum, som har lige den længde som en dukke har.

Jeg har så også noget uoriginalt garn liggende, men jeg tror snart jeg grovsorterer i det, da jeg helst vil brodere med kvalitetsgarn. Grunden til det er at billigt garn kun må vaskes ved 40C og DMC er farvefast og kan vaskes ved 95C (påstår de i hvert fald). Når man har broderet er det i hvert fald ret svært af sortere det i farver når det en dag skal vaskes.

Æske til broderigarn

Broderiet på toppen af låget er et design af Valerie Pfeiffer, som hedder ‘Chorus Line’ med hendes berømte, tykke og pjuskede, Chickadees (blåmejser). Det består egentlig af 5 fugle på en pind, men jeg har pilet 2 af fuglene ud, ellers blev de for små.