Overvintring i stuen af chilier

Sidste sæson fik jeg kun sået meget få, jeg havde egentlig besluttet mig at lade være, men jeg kunne ikke holde mig i skindet og såede lidt Aji Amarillo, men lidt for sent. Jeg valgte at købe en Omnicolor og Bonsai (sort og ikke dyrkningsmåde) chili hos Toftegård gartneri som er specialiseret i chili.
Bonsai chili i sommers
Da det blev lidt køligt, tog jeg dem inden for og de tabte alle bladene efter kort tid. Men der var allerede små nye på vej, som stadig ikke er blevet til noget. Jeg klippede dem lidt til i toppen og stillede dem i et vestvendt vindue. Nu har jeg sat dem under en ny LED pære (Proplant3) jeg fik af Jacob til min fødselsdag, i håb om at de kvikker lidt op, for de ser lidt sølle ud og grene er begyndt at blive lidt brunsorte i enderne.
Bonsai chili fra Toftegård

Jeg har sået lidt forskellige chilifrø i weekenden, men jeg venter med at liste årets sorter op, til om et par dage hvor jeg forhåbenlig modtager flere frø med posten.

Enderne på Omnicolor, de ser lidt triste ud

0 Replies to “Overvintring i stuen af chilier”

  1. Hold da fest, 50 liter? Jeg var ikke klar over i spiste så mange chilier! Så kan det være I skulle tage med til chilismagedag i Køge til september, der kan du i hvert fald blive udfordret 😉

    Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.