Coffee cozies

Til jul syede jeg 2 ‘Coffee cozies’ til Jacob, da han elsker at lave og drikke Cafe Latte, så man skulle tro der løb Latte i årene. 
Jeg har haft syet nogle for mange år siden til te, da det var ret populært at drikke te i høje glas, men der står te på, så nu lavede jeg 2 nye af filt.

Den ene er med et broderet koffein-molekyle og det andet er mere computernørdet med teksten: ‘Caffeinating – Please wait…’ og en blå proceslinje i Apple stil.
Ideerne fandt jeg vha. Google, ved at søge på ‘coffee cozy’ og vælge billeder. Her kommer en masse inspiration, men der dukker også mønstre op.

Coffee cozy med koffein molekyle

Coffee cozy: Caffeinating – Please wait…

0 Replies to “Coffee cozies”

 1. Hej Didde.
  Sikke en fantastisk fantasi og husflidsevne du har, immervæk lidt sjovere og mere originalt end mit "kommunale" kaffekrus på arbejdet, viser lige min hustru inspirationen…
  Det lyder frisk at du prøver med lavendlerne, spændende om det lykkes, man kan jo ligesom sige at vi har god tid til det lige nu. Jeg planlægger naturligvis at lave stiklinger af de mange spændende sorter, måske vi mødes på et af sommerens plantemarkeder.
  Henrik

 2. Hej Henrik,
  Tak, inspirationen er hentet på Google billeder, det er de sjoveste ting man kan finde. Ellers har jeg set at thinkgeek.com har mange sjove kopper 🙂
  Jeg regner med at holde lav profil i planteuniverset i år pga byggeri, men man ved aldrig om man lige kommer forbi et marked og bilen tilfældigvis går ud, kortvarigt…. 🙂

  Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.