Vintergækker og dorothealiljer

Efter en travl og lang uge, var det dejligt at få lidt solskinstimer og komme lidt i haven. Livet ser altid lidt lysere ud, når solen skinner og bedene er fyldt med forårsbebudere.

Tuer af dorotealiljer

Lige nu står erantis, vintergækker og dorothealiljerne rigtig flot og i dag sprang der lidt krokus ud som jeg satte sidste år.
Hvert år har jeg tænkt at jeg ville sprede dorothea liljerne og vintergækkerne lidt ud, da nogle af dem står tæt i meget store klaser. Den bedste tid for at flytte dem er efter de er blomstret, men hvert år har jeg glemt det. Så nu besluttede jeg mig at tage risikoen og flytte et par klaser og sætte løgene i små klaser af 2-4 stk, for ellers får jeg det aldrig gjort og jeg vil gerne have det spredt mere ud i haven.

Dybt inde i bedene er der masser af vintergækker
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.