Ekstra tidlige kartofler

I år har vi skåret meget ned på køkkenhaveplanerne og vi har skrottet kartoflerne, da vi ikke synes de gav nok sidste år i forhold til arbejdet med dem. De fik ikke sol nok, så de blev meget lange og skulle hele tiden hyppes. Men jeg havde ikke fået kasseret de sidste kartofler fra MAD fodcamp 2011 (se her) så de var begyndt at spire lystigt. I stedet for at smide dem ud, har jeg ikke kunne lade være med at komme dem i potter i udestuen. 
Det er meget tidligt at lægge kartofler, men i udestuen regner jeg med at de klare den første tid, inden jeg finder et lille hjørne i køkkenhaven. 
Der var en rest af alle 3 sorter jeg købte, så det er både Æggeblomme, Black Shetland og Harlequin.

Æggeblomme kartofler med spirer
Shetland Black kartofler med spirer
Harlequin kartofler med spirer