Hæklede påskekyllinger

For noget tid siden så jeg nogle rigtige søde hæklede påskekyllinger på denne blog: mitsted-hellejescika’s påskekyllinger
Der var ikke nogen opskrift, så jeg prøvede at kopiere dem så godt jeg kunne ud fra billedet. Men jeg ville gerne have at de havde orange tynde ben, så jeg trak et stykke orange bomuldssnor igennem og bandt en lille snor på tværs af enderne, så det ligner at den har 3 tæer på hvert ben.

En hæklet påskekylling af egen avl

Jeg synes de blev rigtig fine, selvom jeg fumlede lidt rundt og ikke kunne huske hvordan jeg lige havde lavet den forrige, så det er blevet til 4 forskellige kyllinger, men det gør heller ikke noget.
Og så pynter de fint på en buket af forsythiagrene så man kommer i påske stemning.


God Påske!

Forårsgrene med hæklede påskekyllinger