Væk med betonen

Efter 2 intense dage med hjælp fra familien, har vi brudt hele gulvet op i det gamle værksted, kørt det hele på genbrugspladsen og gravet halvdelen af jorden ud.
Betonen var ekstra hård i forhold til hvad vi har oplevet i huset, så vi blev nødt til at leje en større murhammer og i løbet af få timer var det hele brudt op. I dag blev de sidste 2 læs kørt på genbrugsstationen og vi fortsatte med udgravningen og er nået halvvejs.
Vi har ringet til skorstensfejeren for at høre om vi kan få den nuværende skorsten godkendt, men den er desværre ikke i god nok stand, så den skal også rives ned, hvilket gør det lidt mere udfordrende, da der så kommer et hul i taget der skal repareres og vi skal have indkøbt en ny stålskorsten til fyret.

Murhammeren tændes igen
I løbet af ingen tid har den store murhammer brudt det hele op som en isbryder
Hunden hjælper til med gravearbejdet
Halvvejs med gravearbejdet

0 Replies to “Væk med betonen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.