Honningbærstiklinger (status)

Så er det tid til at gøre lidt status på de stiklinger jeg tog af min honningbær (se her hvordan jeg gjorde).
Ud af de 4 var det kun 1 der klarede den og satte rod efter MEGET lang tid. Jeg var over den nærmest dagligt og det var tæt på den ikke klarede den, så efter et par uger, besluttede jeg at tage 4 til, men de klarede den ikke.
Stiklingerne virkede for unge og nye, så jeg ventede lidt, til årets nye skud blev lidt hårdere og grovere. Det passede med at jeg tog dem lige efter blomstringen, hvor der kommer lidt gang i væksten igen. Denne gang tog jeg kun 2, men de klare sig meget bedre og jeg er ikke i tvivl om at de sætter rod. 
Så til næste år, tager jeg stiklinger i slutningen af maj, hvor den lige har blomstret.

Den eneste overlevende honningbærstikling fra 1ste forsøg
Sund og fin stikling af honninbær fra 21/maj/2012

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.