Bonsai chilier 1/2 og 1 1/2 år gamle

Den bonsai chili jeg overvintret fra sidste år er ved at komme til hægterne efter et hårdt forår.
Den havde svært ved at komme i gang og da jeg omplantede den brugte jeg såjord, da jeg ikke lige havde andet. 
Det gør jeg aldrig igen. Selvom at jeg gødede jorden, da der jo ikke er gødning i såjord, blev alle bladene underlig gule, buede, helt tykke og sprøde. Jeg forstår ikke helt, at der kan være så stor forskel på såjord og pottemuld, men efter jeg omplantede igen til pottemuld for nogle uger siden, er den nye vækst helt normal grøn og bladene er tynde og bøjelige igen.
Jeg har også sået 2 bonsai chilier i år, og man kan virkelig se forskellen, bare på 1 år. Jeg håber den klarer et år til, det bliver spændende at se hvor tyk stammen så bliver.

Forrest er en Bonsai chili fra sidste år, bagerst er en bonsai fra i år
Chili som var plantet i såjord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.