Citron verbena te

Te projektet sidste år gik lidt af fløjten…
Jeg havde tørret en masse solbær og brombær og lidt af citron verbenaen (se her). Men da jeg prøvede det af, smagte det bare af støv. Jeg tror der var alt for mange brombærblade i blandingen, de smager ikke rigtig af noget så de trækker de andre blade ned.
Nå alt kommer til alt, så smager te af friske solbærblade helt klart bedre end den tørrede version, men det er ikke så tit at jeg får lyst til te i sommerperioden.

Citron verbena te af friske blade

Jeg har dog haft lyst til te den seneste tid pga. det kolde vejr og der har jeg lavet te af min meget livskraftige citron verbena. Det smager rigtig dejligt af citron, uden at det bliver for helseagtigt.
Hvis jeg får tid i år, vil jeg plukke en masse solbærblade og citron verbena og tørre det som de eneste blade. Da hverken brombær, hindbær og jordbær smager af noget i frisk tilstand, og jeg tvivler på de vinder meget ved tørring.

0 Replies to “Citron verbena te”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.