Pileværkstedet “tager” fart

Så er der blevet lagt tagplader på den ene side af taget i dag. Det har holdt hårdt, og jeg har fundet ud af at det er et ret stort arbejde at regne ud hvor stort udhænget skal være for at det går op med der hvor den sidste plade kan skæres. Det er også utrolig mange detaljer der skal være på plads omkring afslutning af undertaget, vinkler osv. Håndrundsaven gav op efter mange års tro tjeneste undervejs, så der er kommet en ny til matriklen som også er af en noget bedre kvalitet. Et billede taget undervejs:Og for at være sikker på at pengene passer inden man begynder at sønderhulle taglægterne, så må man lige lave en prøveoplægning:Nu mangler der så bare den anden side samt rygning og gavle, så er taget klar. Det har givet en del ture op og ned af stigen, men det ser rigtig flot ud nu hvor der er en hel tagflade der er færdig. 


Jeg må nok også tilstå at jeg lod mig narre lidt af at det ikke var så stort et tag, men der er præcis lige så mange detaljer og afslutninger som hvis det havde været et større tag. 


Det er fedt at se at der sker noget. Det så sådan ud for ca. 3 uger siden:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.