Chilierne i juli

Så er de fleste chilier blevet 7 måneders tid gamle og de har stort set alle sammen fuldt udvokset frugt, der venter på at få fuld styrke og farveskift.

Udestuen som er godt fyldt op med chiliplanter og lidt andet

Et hjørne med chilier

Der er masser af blomster og små chilier på vej og jeg venter spændt på hvornår de skifter farve. Det er især spændende med dem som er krydsninger eller en anden sort som jeg troede det ville være.
Indtil videre har vi få Atomic Buffalo Turds en del gange af umodne purple jalapeno, alm. jalapeno og hot carrot, men sidste gang jeg plukkede, kunne vi godt mærke på styrken at de havde siddet længere på planten end de forrige gange. 
Planterne er begyndt at blive ret store, så jeg går og omarrangerer dem en gang imellem og jeg er begyndt at klippe i nogle af dem, for at få dem til at buske mere.

Den første aurora chili skifter farve til orange

Men i dag opdagede jeg at en af de lilla Aurora endelig er begyndt at skifte farve, den var den første chili der blomstrede og satte frugt og nu er den endelig ved at skifte farve. 
Purple Jalapeno og Aurora er lidt specielle i forhold til de andre, ved at de starter ud som lilla, hvor de fleste chilier starter som grønne eller gulgrønne. Det giver lidt farve hher i starten hvor alt i udestuen ellers er grønt.

Masser af purple jalapeno som er godt på vej

En anden chili der udmærker sig her i starten er Fish, den er jeg helt forelsket i!
Den har hvidbrogede blade og hvidstribede chili, den er virkelig smuk, selvom den skulle være ret så stærk, så det er ikke sikkert den er så anvendelig, men bare pga. dens udseende har den fortjent en plads aller forrest.

Stribet chili (Fish)
Habanero Caribbean Red med masser af frugter og endnu flere blomster 
Store snackpebre der venter på at blive røde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.