Modne chilier

I noget tid har jeg kunne tage enkelte modne frugter på Aurora og Cheyenne. Så selvom alle chilierne stort set er sået samtidigt, var Cheyenne og Aurora klart foran både med blomstring og frugtmodning.
Oveni hatten er Aurora utrolig smuk og har en ikke for voldsom styrke, så den er god til dem som ikke er til det helt hotte. Cheyennen er jeg lidt skuffet over desværre, men jeg synes den er for tyndvægget og småsej i det uden nogen speciel smag eller styrke, men så er den da prøvet.
Men ellers er de andre så småt begynde at følge med modningen. Stort set alle har fuldt udvokset chilifrugter og har haft det i noget tid, så man går bare spændt og venter på hvornår showet starter.

Habanero Naranja Picante (den er gul)

I dag har jeg observeret start/færdig farveskift på Criolla Sella, de 2 chilikrydsninger (fejl-Fresno’en og fejl-strombolien), Numex Twillight, purple jalapeno, Alm. jalapeno, Long Slim Cayenne, Jellybean, Hab. Naranja Picante og Hab. Caribbean Red.
Det er er mest de store sorter der er er tilbage der mangler start af modning samt dem som er sået, stiklingeformeret eller anskaffet senere.

Long Slim Cayenne
Fejl-Fresno
Fejl-Stromboli
Habanero Caribbean Red

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.