Laboratorieglas i iris folding

Her i sommers skulle jeg bruge et fødselsdagskort til en laborant, så jeg lavede nogle simple kort i iris folding med forskellige slags laboratorieglas.
Desværre glemte jeg at få et billede af det kort hun endte med at få, men jeg lavede samme modeller i forskellige farver, så der er alligevel et til demonstration.
Jeg lavede også et mønster til en målekolbe, men jeg har ikke nået at lave et kort, men derfor kan det jo godt være der er nogle derude der kan bruge det 🙂
Jeg synes det kommer bedst frem at det er laboratorieglas, hvis man klipper nogle små bobler ud og sætter øverst, da det er nogle ret simple former.

Konisk kolbe i iris folding


 Måleglas i iris folding

0 Replies to “Laboratorieglas i iris folding”

 1. hvor er de fine ! 🙂 hvilket papir bruger du til dine foldninger ? vil gerne selv i gang men er usikker på hvilket papir jeg skal bruge – og hvor jeg skal købe det 🙂

 2. Hej Grydelap!

  Jeg bruger kun gavepapir, da alt andet er for tykt synes jeg. Så hver gang jeg får en gave med pænt gavepapir, pakker jeg det sammen og gemmet det i en mappe til irisfolding.
  Hvis du ikke har noget på lager, kan jeg anbefale dig at kigge efter noget i Søstrene Grene som har meget ensfarvet og nogle gode grundfarver, samt Ikea som ofte har meget forskelligt med guld og sølv.
  Dem på billederne er lavet af modtagede gaver, perlemorgavepapir fra Søstrene Grene og sølv fra Ikea.
  Håber du kommer i gang, det er rigtig hyggeligt at folde 🙂

  Hilsen Didde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.